Maandag 24 december

Vanmorgen in alle rust opgestaan, ontbeten, de boel ingepakt en richting Weert gereden. Pachtig weer en een mooie toeristische route genomen.

In Weert aangekomen vonden we de CP niet zo prettig, ingeklemdtussen voetbalvelden 2 fabrieken. Het zag er wel heel netjes uit en er stonden wel een aantal campers.

Dan maar op weg naar Sinderen (Gelderland). Daar aangekomen de stroom aangesloten en € 10 in de paal gedaan, maar stroom Ho maar.
Er was niemand thuis en de telefoon werd ook niet beantwoord. De voicemail ingesproken maar tot op de dag van vandaag geen enkele reactie.

We besluiten te vertrekken. We rijden naarZelhem. En ja hoor daar bij CP Bruggink was iemand thuis en konden we er overnachten. We hebben er alleen gestaan. Er was alleen een toilet beschikbaar in dit jaargetijde. Alleen als er meer campers staan dan gaat de boiler aan maar voor 1 kan dat niet uit. Wij maken er geen punt van en genieten van de avond.

Dinsdag 25 december

Vandaag is het eerste kerstdag en ontbijten we met lekkere warme broodjes uit onze oven. Na 2 keer oefenen lukt het ons dan echt ze niet verbrand op onze borden te krijgen. Maar dan is het ook genieten!

We vertrekken om naar Nieuw Milligen te gaan. Via de toeristische route gaan we naar Landal Rabbit Hill waar alle 180 plekken bezet waren.
Het is wel wennen al die drukte hier, maar goed zwembad, barretjes, restaurant en annimatieteam.

Na een rondje over het park ploffen we op een terrasje en genieten van een drankje en klaasplank.
Na ons drankje weer naar de bus om lekker lui te lummelen.

Na het eten toch nog ff gezwommen. Een klein maar fijn bad dus heerlijk geplonst.

Woensdag 26 december

Een luie twede kerstdag.Na een lekker ontbijt besluiten we te gaan wandelen. Er ligt een mooie route door het Gelderse bos. De Kootwijkerveen route is 5 kilometer lang. Het is lekker fris en heel mooi onderweg.
Na de wandeling verder rustig aangelummeld in de bus en onder etenstijd weer heerlijk gezwommen. Op dat tijdstip is het heerlijk rustig.

Klik op de foto voor een vergroting

Naar de volgende pagina

Terug naar reisverslagen 2018