Krokusvakantie 15 t/m 23 februari 

Nadat we 2018 in de kerstvakantie hebben afgesloten met 14 dagen door Nederland te trekken met Cnorrie pakken we de draad op in onze krokusvakantie. Ook deze vakantie hebben we nog niet eerder gebruikt om met de bus op pad te gaan dus we zijn erg benieuwd hoe dit gaat bevallen.
De weersvoorspelling beloven mooi weer dus we gaan er voor.

Vrijdag 15 februari

Na het werk vertrokken we vanuit Groningen naar Ermelo, en na een voorspoedige reis kwamen we daar tegen zessen aan. De receptie was al gesloten maar er hing een tasje voor ons klaar met alle info en pas voor de slagboom. We reden naar onze plek en installeerden ons.
Alleen de stroom was nog ff een dingetje want die deed het niet naar behoren. Na een telefoontje hadden we stroom. Het bleef wel slecht (aan, uit, aan, uit) Volgens de receptie zou het aan de senseo liggen! Toch raar dat we daar nog nooit last van hebben gehad en de rest van de vakantie ook niet meer.

Na het installeren even een drankje gedaan in restaurant Bonaparte naast de camping, mijn Neef Arjen kwam nadien nog gezellig in de bus een wijntje doen.

Zaterdag 16 februari

Zaterdagochtend naar Tante Anneke gefietst om de snijmachine van opa van der Hel te gaan brengen. Daar even koffie gedronken en weer terug naar de camping om wederom de stroom te gaan regelen.
We hebben nog heerlijk in het zonnetje gezeten en voor het eerst de luifel uitgeprobeerd.

tegen één uur hadden neef Arjen en z'n dochter Elianne afgesproken op de oprit van neef Bart Jeroen om van daaruit een multi cache te gaan doen in het bos. Na een lekkere bak koffie bij Bart Jeroen en Mirjam in de tuin het bos ingesjouwd en twee uur later na een heerlijke wandeling en een prachtige multi geocache weer terug op de oprit.

Wij gingen via de appie terug naar de camping om de fietsen vast achterop te doen. Daarna weer naar Bonaparte om met een drankje op het terras te beginnen. Nadat neef Arjen en dochter Elianne, Neef Bartjeroen, Mirjam en hun zoon Jasper, er waren naar binnen gegaan en heerlijk met elkaar gegeten. Na de maaltijd met een aantal nog een afzakkertje in de bus. Het bleef wederom nog lang onrustig.

Klik op de foto voor een vergroting

naar de volgende pagina

Terug naar reisverslagen 2019