13 t/m 16 Mei 2021

Hemelvaart

Dit lange weekend willen we twee etappes lopen van het Pieterpad dus we hebben een camping in het midden gevonden. Camping Pluimerskamp is een camping met veel vaste plekken en een aantal kleine veldjes voor trekkers.

Woensdag na het werk rijden we er naar toe. We waren benieuwd waar we zouden komen omdat de website erg vaag was, maar we werden heel hartelijk ontvangen en we kregen een mooie plek. Het zijn voornamelijk Pieterpatters die hier tijdelijk kamperen. Het sanitair is oud maar alles is er en netjes schoon.

's Avonds nog een tijdje zitten beeldbellen met een neef die met Pinksteren aan het digitale NPK gaat deelnemen was heel gezellig, Daarna op tijd gaan slapen om morgen op tijd met de 14e etappe te starten.

Klik hier voor het verslag van de 14e etappe Pieterpad Donderdag 13 mei

Vrijdag 14 mei

Vandaag is ons doel een paar nieuwe wandelschoenen voor Paulien te gaan scoren in Zutphen. Na het ontbijt een leuke fietstocht gemaakt via Doetinchem en door de prachtige omgeving. Na nog een kopje koffie de fietsen uit de schuur gehaald en op stap gegaan.

In Doetinchem was er een fietsomleiding waardoor we ineens voor een ANWB winkel stonden. We moeten al heel lang een houder voor de tolbadge van Frankrijk hebben dus ik naar binnen. Ja die hadden ze dus ik heb er twee meegenomen.

Daarna weer verder gefietst. Onderweg aan schattig rond picknickbankje ons eigen horeca momentje genoten. Weer terug in Zelhem nog even op een terras gezeten om daarna op de camping de BBQ weer aan te doen. We stellen samen vast dat deze BBQ een hele goede koop is geweest. Hij gaat dit jaar bijna elk weekend wel een keer aan.

We gaan weer op tijd naar bed om morgen weer vroeg te gaan lopen.

Klik hier voor het verslag van de 15e etappe Pieterpad zaterdag 15 mei

Klik op de foto voor een vergroting

Terug naar reisverslagen 2021