Meivakantie 23 april t/m 9 mei 2021

Wil je de route en overnachtingsplaatsen bekijken klik dan hier .

Vrijdag 23 en Zaterdag 24 april

Zondag 25 april

Vandaag een reisdag. We staan rustig op en ontbijten en koffiën op ons gemak. Tegen kwart over tien rijden we naar Holten waar we tegen 11 uur aankomen op CP Lookerland, een CP tussen een redelijk drukke weg en een spoorlijn., maar binnen hoor je daar weinig van

We hebben een mooi plekje, er is 1 toilet, 1 urinoir en 1 douche maar ze zijn aan het bijbouwen. Prima plek. Vanmiddag kwam Jessica met Evi langs en konden we haar eindelijk live meemaken al was het helaas nog op 1.5 meter dus geen geknuffel.

Het was genieten met hun, de zon kwam erbij, Evi was vrolijk en het was heerlijk in het zonnetje. Tegen zessen vertrokken ze weer en hebben wij de BBQ aangestoken en heerlijk in het zonnetje gegeten. Tegen 8 uur, na de afwas, naar binnen gegaan en de lunch voor morgen, de Pieterpad etappe Hellendoorn – Holten klaar gemaakt. Daarna nog even voor de buis en nagenieten van een heerlijke dag.

Dinsdag 27 april 2021 Koningsdag.

Vanmorgen wederom rustig aan gedaan en uiteraard de vlag uitgehangen. Tegen het middaguur even Holten in op de fiets om wat boodschappen te halen. Er moesten blarenpleisters komen omdat ik voor het eerst 2 kleine blaren heb opgelopen. Na de boodschappen een mooie niet al te lange fietstocht uitgestippeld. Het is prachtig weer, al is de wind nog koud, maar de hele dag zon.

Het was een prachtige fietstocht in een mooie omgeving. 2 keer een pauze stop gemaakt op een bankje met een nootje en een drankje want morgen mogen de terrassen pas (beperkt) open.

Vanmorgen afscheid genomen van onze Pieterpadmaatjes, Udo en Ageeth, die we misschien de komende dagen wel weer tegen komen.

Aan het eind van de middag de BBQ weer aan en we eten weer lekker buiten in de zon.

Klik op de foto voor een vergroting

Naar de volgende pagina

Terug naar reisverslagen 2021