Donderdag 29 april

Een hele andere dag, bewolkt, waterkoud en regen. Vanmorgen in alle rust opgestaan, ontbeten en koffie gedronken. Op een droog moment de boel ingepakt en opgeruimd. Via Laren, hier naar een supermarkt geweest voor wat boodschappen, naar Vorden gereden. Camping Goldberg ziet er wat rommelig uit maar het voelt goed.

Vanmiddag een beetje genikst, het was ook geen terras weer, beetje gelezen en ondanks de kou en de regen (sputters) toch de BBQ aangedaan. Ondanks de kou toch heerlijk gegeten. Na de afwas heerlijk in de warme bus een avondje niksen. Morgen de 13e etappe van het Pieterpad, einde van boekje één , we gaan het beleven.

Zaterdag 1 mei

Vanmorgen met een goed gevoel opgestaan is echt wel een dingetje hoor boekje één uitgelopen. Na een ontbijtje en de nodige koffie de fietsen uit de schuur gehaald en op weg voor een mooie route naar Zutphen. Paulien heeft nieuwe wandelschoenen nodig. Met een paar mooie schoenen en inlegzolen verder gefietst om aan de IJsel een koffie te drinken. Toen de lucht steeds donkerder werd besloten we om terug naar Vorden te gaan. Full speed op pad gegaan. In Vorden een terras opgezocht , waar we droog konden zitten bij een bui, en lekker zitten borrelen onder een terras heater, dat wel, maar het was gezellig. Iedereen is ook zo blij en vrolijk nu de terrassen open zijn.

Na nog even wat boodschappen te hebben gedaan terug gefietst naar de camper en daar de BBQ weer aangedaan. Het was windstil dus heerlijk buiten zitten eten.

’s Avonds lekker in de bus zitten niksen. Morgen gaan we naar Tiel.

Zondag 2 mei

Vandaag een reisdag. We gaan naar Tiel in de Betuwe om daar te gaan fietsen en de bloesem te bewonderen. Na een prachtige reis binnendoor kwamen we op SVR camping tussen de dijken aan. We werden aller hartelijkst ontvangen door de eigenaar en op een terrasje kregen we heerlijke koffie. We kregen het gevoel dat alles kan en mag hier. Het sanitair is matig maar er is een heel mooie binnen ruimte (nu dicht) en een overdekt terrasje. Ook is er een kampvuurplek en een flink buitten terras.

Omdat nog niet iedereen was vertrokken hebben we de bus geparkeerd en lekker in het zonnetje gezeten. Toen onze plek vrij kwam hebben we de bus neergezet en zijn we Tiel ingelopen. Op een mooi terras hebben we heerlijk zitten borrelen en met het beroemde beeld van Flipje op de foto gegaan.

Terug in de camper een heerlijke kaasplank gemaakt en genoten van de super relaxte sfeer.

Klik op de foto voor een vergroting

Naar de volgende pagina

Terug naar reisverslagen 2021