10 - 13 maart Saasveld, Hattem en Ermelo

Zaterdag een verrassingsfeest voor mijn neef m met de bijnaam Neefje. Maar woensdag kregen we het bericht dat we vrijdag ons nieuwe matras konden ophalen dus besloten we om donderdagavond naar Saasveld te rijden en vrijdag vanuit de camper te werken.

We waren rond 12 uur klaar en vertrokken naar Albergen. Het nieuwe matras in de bus gedaan en doorgereden naar Hattem. We staan op de CP aan de jachthaven. Na de installatie van de bus lopen we het oude centrum in voor een labcache en daarna een vrijmibo te doen op een terras in de zon.

Zaterdagmorgen moesten we om 12 uur zijn vertrokken van de cap dus besloten we naar Putten te rijden om daar een labcache te doen voordat we rond 15:30 uur naar een andere neef in Ermelo te gaan waar het feest plaats vind.

Het feest is georganiseerd omdat vorig jaar Neefje 50 is geworden en door corona er geen feest was. Wij, Neef Willem, Nicht Gerry, Neef Bartjeroen (daar is het feest) en ik (uiteraard met de partners) besloten dat dan nu 2 dagen na zijn 51ste verjaardag te doen.

De verrassing was groot en het werd een geweldig feest. Iedereen had iets meegenomen en zo konden we eten, drinken, happen en goede gesprekken houden. Wij, deze groep genaamd de bende, hadden elkaar in deze samenstelling ook al twee jaar niet ontmoet.

De camper stond op de oprit dus we rolden van het feest zo ons bed in.

De volgende morgen samen een ontbijt en daarna weer naar huis.

Het was een geweldig samenzijn.

Klik op de foto voor een vergroting

Terug naar reisverslagen 2022